Als je Volvo V40 velgen wilt kopen is de keus enorm. Dat is niet zo vreemd, want van de V40 zijn er ook erg veel varianten verschenen. Dit model van Volvo is gelanceerd in 2012. Dat was een sedan, en destijds was het de bedoeling dat er ook hatchback en stantionwagen uitvoeringen zouden komen, maar dat is nooit gebeurd. De V40 was een groot succes, mede door het grote aantal uitvoeringen. De auto ziet er een stuk moderner uit de voorlopers, die toch een beetje rechthoekig waren. Er is nog steeds erg veel vraag naar occasions van het model.

Goede staat

De occasions van de V40 van Volvo zijn doorgaans in een zeer goede staat. De modellen met een dieselmotor zijn wat minder gewild, doordat diesel in ongenade is gevallen bij het grote publiek. Er zijn echter ook veel benzineversies verkrijgbaar. Om deze auto’s een extra fraaie uitstraling te geven kun je er nieuwe velgen voor kopen. Ook op dat gebied is er erg veel keus. Eén van de leveranciers is Mudde Kok Parts uit Urk. Bezoek onze website om te ontdekken welke velgen van de V40 jou het meeste aanspreken.

Voordelig combineren met banden

Als je nieuwe velgen voor je auto koopt, is het zonde om daar de oude banden op te monteren. Mudde Kok Parts springt daar handig op in, door met aantrekkelijke aanbiedingen te komen, die bestaan uit velgen en banden. Je kunt kiezen uit winterbanden, zomerbanden en all season banden. Niet alle velgen en banden die je in deze webshop kunt kopen zijn nieuw. Als er sprake is van gebruikte banden of velgen wordt dat duidelijk vermeld. Bij gebruikte banden wordt het resterende profiel vermeld. Met zo’n aanbieding is veel geld te besparen, want soms is de prijs maar half zo hoog als van een set nieuwe velgen en banden.