Met een Rocket espressomachine zet je koffie zoals je dat gewend bent vanuit de horeca. Rocket is een merk uit Italië dat nog altijd met de hand machines maakt. Het zijn dan ook niet de goedkoopste opties op de markt. Maar daar krijg je zeker iets voor terug. Het zijn kwalitatief zeer goede apparaten waar elke horecazaak blij mee kan zijn. Je kunt natuurlijk ook een Rocket espressomachine aanschaffen voor in huis. Of kijken naar andere producten van Rocket om je koffie-ervaring thuis te optimaliseren.

Een barista werkt met Rocket

Of je nu thuis een Rocket hebt staan of in je zaak, met zo’n espressomachine word je hoe dan ook een barista. Een barista zet koffie voor zijn of haar werk, maar zet vooral heel goede koffie. Een Rocket espressomachine maakt dat voor jou ook mogelijk. Zeker wanneer je de machine combineert met een Rocket bonenmaler. Een bonenmaler zorgt voor de fijngemalen koffie die je gebruikt om je espresso of ander kopje koffie te zetten. Daar kun je doorgaans zelf nog een heleboel in bepalen. En wanneer je kiest voor een bonenmaler in plaats van gemalen koffie uit de winkel, heb je altijd een vers kopje koffie.

Uit een passend kopje

Dat verse kopje koffie smaakt natuurlijk het allerlekkerst als je ook nog een bijpassend koffiekopje hebt om het uit te drinken. Wat dat betreft heeft het merk overal aan gedacht. Je kunt alle nodige attributen voor het zetten van je heerlijkste kopje koffie tot aan het kopje aan toe kopen van Rocket. Zo heb je in ieder geval de complete ervaring van een Italiaans merk.