Heeft jouw bedrijf een mijlpaal te vieren? Dan wil je dat natuurlijk zo groots mogelijk aanpakken. Wat dacht je van het huren van een vakantiehuis Ardennen? Het hele team zal uit zijn dak gaan wanneer ze horen dat het jubileumfeest hier plaats zal vinden. Of je het nu viert met alleen personeel of ook met klanten, je wilt er een tijd van maken om nooit te vergeten. Met deze tips maak je er zeker weten een onvergetelijke bedrijfsvakantie van!

Tip 1: Huur een groot vakantiehuis

In de Ardennen kun je verschillende grote vakantiehuizen huren, van een vakantiehuis 10 personen tot een villa met plaats voor maar liefst 40 personen. Hoe groter het huis, hoe meer indruk je zult maken. Zorg er voor dat je genoeg ruimte hebt voor iedereen. Je bent immers met mensen die gewoonlijk niet met elkaar op vakantie gaan en wellicht willen ze zich af en toe even terugtrekken. 

Tip 2: Maak het luxueus

Niet maakt een paar dagen weg zo onvergetelijk als luxe faciliteiten. Verwen je personeel daarom met een bedrijfsweekend vol wellness. Gelukkig is daar genoeg van aanwezig in De Ardennen: vele luxe vakantiehuizen en -villa’s zijn voorzien van zwembaden, jacuzzi’s en zelfs sauna’s. Lekker bubbelen met een glas champagne in de hand, wie wordt daar nou niet blij van?

Tip 3: Maak het leuk voor iedereen

Het beste bedrijfsweekend is er een waar iedereen blij van wordt. Organiseer daarom niet één zeer specifieke activiteit zoals een dag mountainbiken in de bossen, of badderen in de thermische baden van Spa. Je maakt er misschien een aantal mensen blij mee, maar er zullen er misschien ook zijn die het niets vinden. Om dit te voorkomen kun je ook meerdere activiteiten organiseren en de genodigden zelf laten kiezen. Of zorg voor een dag waarop iedereen vrij is om te doen wat ze willen. 

Tip 4: Geef een feest

Iets waar vrijwel iedereen altijd wel blij van wordt is een groot feest. Organiseer daarom op een van de avonden van de bedrijfsvakantie een luxe feest met hapjes, drankjes en lekkere muziek om op te dansen. Zorg voor aantrekkelijke aankleding en versiering en nodig een band of dj uit om op te treden. Dit wordt ongetwijfeld een avond – en een vakantie – om nooit te vergeten!