Heb jij altijd al een jacuzzi in de tuin willen hebben? Dan is voor iedereen mogelijk, want ook met beperkte ruimte is het goed mogelijk om een plek te vinden waar je jouw nieuwe aanwinst neer kunt zetten. Steeds meer mensen kiezen voor ontspanning in hun eigen tuin en dat begrijpen we maar al te goed. Hoe kies jij de perfecte jacuzzi zoutwater of een van de vele andere opties? Dat ontdek je in 4 stappen.

Stap 1: Bepaal je wensenlijst

Het is altijd belangrijk om te starten met het samenstellen van een wensenlijstje. Bepaal voor jezelf waarom je graag een jacuzzi wilt. Wil je graag ontspannen voor het slapengaan of wil je er juist graag met vrienden of familie van genieten? Je doel met de jacuzzi bepaalt voor een groot deel wat uiteindelijk de jacuzzi wordt waar je voor kiest.

Stap 2: Bekijk de mogelijkheden

Kijk daarnaast ook naar de mogelijkheden op het gebied van ruimte, afmetingen en meer. Je kunt bijvoorbeeld ook voor een ronde jacuzzi kiezen, waarbij iedereen elkaar goed kan aankijken wanneer je met meerdere personen in de jacuzzi gaat. Daarnaast zijn er nog veel meer opties: van verlichting en speakers tot bluetooth en extra krachtige stralen.

Stap 3: Kies de plaats van je jacuzzi

Heb je de juiste jacuzzi gevonden? Bepaal dan waar je deze neer gaat zetten. Let hierbij op afstand, toegankelijkheid, ori├źntatie en ondergrond. ook niet onbelangrijk: privacy. Het is wel zo prettig om ongestoord in je jacuzzi te kunnen genieten, zonder dat je last hebt van nieuwsgierige blikken. Let wel op bomen en bladeren: deze kunnen je water sneller vervuilen.

Stap 4: Regel de juiste voorbereidingen

Zodra je een keuze hebt gemaakt en de plaats hebt bepaald kunnen de voorbereidingen van start gaan. Zorg voor een elektriciteitsvoorziening in de buurt van je jacuzzi. Zorg ook voor een waterdichte schakelaar. Laat jouw elektrische installatie altijd even controleren voordat je je jouw bubbelbad erop aansluit.