Als je een hotelovernachting boekt is dat een mooie gelegenheid om je eens goed te laten verwennen, bijvoorbeeld in een zwembad suite. Dat is een kamer met een ingebouwd zwembad, dat volledig aan jou ter beschikking staat. Andere gasten hebben geen toegang tot het zwembad, dus je bent verzekerd van je privacy. Een eigen zwembad biedt de mogelijkheid om bij aankomst een paar baantjes te trekken. Ook is het lekker om na het opstaan meteen het zwembad in te duiken. Als je met een partner in de hotelkamer zit, is het privé zwembad ook een goed plek om je samen te ontspannen.

Hotelkamers met jacuzzi

Het aantal hotels met een eigen zwembad op de kamer is niet zo groot. Er zijn echter wel behoorlijk veel hotels waar je gebruik kunt maken van een eigen bad op de kamer, of beter nog: een Inntel hotel jacuzzi. Een jacuzzi is nog lekkerder dan een gewoon bad, want je kunt je daar lekker laten masseren door de waterstralen uit de jets. Een ander voordeel van een jacuzzi is, dat die groot genoeg is voor twee personen. Een bijkomend voordeel van een Inntel hotel jacuzzi is, dat de kamers met zo’n voorziening erg vriendelijk geprijsd zijn.

Privacy

Als je gebruik wilt maken van een wellness behandeling in een hotel, is die behandeling niet altijd in de eigen kamers beschikbaar. Een eigen zwembad of een jacuzzi zijn dat wel. Je kunt lekker ontspannen, zonder rekening te moeten houden met andere hotelgasten. Wie dat wil kan zelfs een hele dag in zijn hotelkamer verblijven. De badkamers met jacuzzi zijn sfeervol ingericht en soms heb je een prachtig uitzicht naar buiten. Als je wilt genieten van een wellness arrangement in een hotel zijn er allerlei aanbiedingen en last minutes beschikbaar. Tenminste als je flexibel bent wat betreft de data waarop je een arrangement wilt boeken.