Als je je huis wilt laten opknappen dan zijn er verschillende dingen die je kunt doen of laten doen. Een grondige schilderbeurt of nieuwe kozijnen. Maar ook het dak verdient aandacht. Het ervaren dakdekkersbedrijf in Putten kan je dak vernieuwen, ongeacht het soort dakbedekking. Bij deze renovatie kan het dak uiteraard ook meteen worden geïsoleerd. Hiermee verhoog je je wooncomfort en verlaag je je energierekening. Ook krijgt de woning meer punten voor het energielabel. Dat is gunstig bij verkoop.

Welke soort dakbedekking gaat het worden?

In Nederland zijn huizen met dakpannen nog altijd enorm populair. Het voordeel van dakpannen is dat ze tientallen jaren meegaan. En gaat er een dakpan stuk dan kan die eenvoudig worden vervangen. Maar er zijn ook andere opties. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor EPDM dakbedekking. Dit materiaal is waterdicht en kan worden toegepast op zowel platte als hellende daken. Daarnaast is er ook nog bitumen, dat ook bekend staat onder de naam dakleer. Bitumen is beschikbaar in zowel zwart als wit. Ongeacht het soort dakbedekking kan er in ieder dak een dakraam of lichtkoepel worden aangebracht. Daarmee maak je van je zolder een lichte extra kamer.

Vraag een prijsopgave aan voor de dakrenovatie

Ben je benieuwd naar de kosten voor het renoveren van het dak van je huis? Vraag dan nu een offerte aan bij Dakwerk. Geef aan wat je wensen zijn en je ontvangt zo snel mogelijk een prijsopgave. Er kan een afspraak worden gemaakt voor een dakinspectie. De dakdekker controleert dan de staat van het dak en informeert je over noodzakelijk of gewenst onderhoud aan zowel het dak als de schoorsteen, dakgoten en hemelwaterafvoer. Na de renovatie kan je huis er weer tientallen jaren tegen. Een nieuw dak geeft je huis ook meteen een frisse en verzorgde uitstraling.