De iPhone 11 is met recht een stuk kunst. Hij beschikt over een goede batterij waar jij, bij matig gebruik, gemakkelijk een volle dag mee kunt doen. Daarnaast is de camera opnieuw uitgebreid en verbeterd waardoor jij nog scherpere foto’s neemt. Wij bespreken hier wat het oplevert om jouw iPhone 11 aan een geschikte partij te verkopen en verkoopkanalen die je daarbij zeker wilt overwegen. Jouw IPhone 11 verkopen is niet iets wat je snel wilt doen, want het gaat om een duur apparaat dat door velen erg geliefd is en waar ze veel geld voor over hebben.

De producten van Apple zijn helaas niet goedkoop

Over het algemeen kunnen er vooral positieve punten benoemd worden over de iPhone 11 en dan met name als het gaat om de kwaliteit en het gebruiksgemak. Als we dan toch een nadeel moeten benoemen dan is het dat de IPhone 11 opnieuw flink aan de prijs is. Nu zijn wij dat wel gewend van Apple en is de IPhone relatief goedkoop ten opzichte van de voorgangers. Voor jou als huidige eigenaar van een iPhone 11 is dit eigenlijk goed nieuws, omdat het concreet betekent dat je ook bij een tweede ronde veel geld voor jouw smartphone kunt krijgen.

Deze verkoopkanalen wil je zeker uit proberen

Als jij het definitieve besluit hebt genomen om jouw iPhone 11 te gaan verkopen dan kun je hiervoor terecht bij diverse online en offline verkoopkanalen. Je kunt een advertentie plaatsen op Marktplaats en daar jou telefoon aanbieden voor een vaste prijs. Het alternatief is dat je gebruikers de mogelijkheid geeft om erop te bieden en wie weet kun je er dan nog een hogere prijs voor krijgen. Het alternatief is dat je op zoek gaat naar het beste bod dat een gespecialiseerde winkel kan leveren.