Koken en bakken kan een karwei van liefde zijn, maar als je een keukenmachine toevoegt aan de mix, is het makkelijker dan ooit. Met een keukenmachine kan je ingrediënten snel en gemakkelijk bereiden, pizzadeeg kneden in slechts een paar minuten en pico de gallo mixen in een paar seconden. Bovendien bespaar je geld omdat je minder vaak naar de supermarkt hoeft!

Het merk SMEG

SMEG is één van ’s werelds meest toonaangevende merken op het gebied van apparatuur, bekend om haar unieke design en innovatieve functies. De producten zijn ontworpen om moeiteloos te presteren in elke keukenomgeving – van ervaren chef-koks en restauranthouders tot enthousiaste thuiskoks. 

SMEG is een beroemde Italiaanse fabrikant van huishoudelijke apparaten. Het bedrijf werd aan het begin van de eeuw opgericht door Rinaldo Smemi, die een paar jaar eerder in de Napolitaanse elektrotechnische fabriek “Fabbrica Elettrica Soremi” had gewerkt. In 1920 was SMEG het eerste bedrijf dat in Italië een afwasmachine maakte en in 1936 werd zijn keukenmachine bekroond met de hoofdprijs op de “Esposizione Mondiale” (wereldtentoonstelling) in Milaan. Vandaag de dag is SMEG een internationaal merk dat vaatwassers, fornuizen en keukenmachines geproduceerd met bijzondere aandacht voor design en betrouwbaarheid.

De SMEG keukenmachines

De SMEG keukenmachine is gemaakt van hoogwaardige materialen en de gehele behuizing is voorzien van een poedercoating met een anti-vingerafdruklaag. Het draaibare snijsysteem van deze SMEG keukenmachine wordt aangedreven door een 750W motor en de schijven draaien tot 12000RPM. De grote kom van 24 cm (9 1/2″) kan worden gebruikt voor het mixen van grotere hoeveelheden, maar heeft een antiaanbaklaag aan de binnenkant, zodat je hem daarna gemakkelijk kunt schoonmaken.

 

De SMEG keukenmachine is ontworpen met het oog op gebruiks- en schoonmaakgemak. Hij is ook zeer veelzijdig, met acht verschillende instellingen waarmee je een scala aan heerlijke gerechten kunt maken. Je kunt hakken, snijden en malen met het snijmes of de hakselaar, uien snel fijnhakken met het krachtige roestvrijstalen snijmes en zachte nieuwe aardappelen fijnsnijden met de hakselaar. Het veiligheidsmechanisme zorgt ervoor dat ze pas kunnen worden gebruikt als ze veilig zijn vergrendeld.