Heb je een infrarood verwarming of wil je deze gaan aanschaffen? Dan is het goed om te weten dat je hiervoor een infrarood paneel thermostaat nodig hebt. Hiermee kies je niet alleen voor een goede werking, maar ook voor een effectieve verwarming wanneer jij daar behoefte aan hebt. Maar hoe zorg je ervoor dat je een goede thermostaat kiest? Hier lees je hoe je die in 3 stappen doet.

1: Bepaal je wensen

Het is belangrijk om van tevoren te bepalen wat je wensen zijn. Wat wil je graag met de thermostaat kunnen doen? Bij Polarheat vind je verschillende soorten draadloze thermostaten die je kunt gebruiken voor je infrarood paneel. Er is voor ieder wat wils te vinden in de collectie: eenvoudig te bedienen thermostaten tot op afstand bedienbare modellen die met een smartphone te gebruiken zijn. Ontdek wat jij belangrijk vindt en bestel de juiste thermostaat online.

2: Bekijk de functies

Het is slim om de functies van meerdere thermostaten te bekijken. Zo heeft de ene thermostaat een standaard plug-in ontvanger, maar kun je bij andere modellen weer kiezen uit meerdere ontvangers. Daarnaast kun je ervoor kiezen om een thermostaat aan te  schaffen die volledig programmeerbaar is. Wil je een thermostaat die via wifi en app bediend kan worden? Wil je graag een ingebouwd exemplaar of vind je het belangrijk dat de thermostaat een vloersensor heeft? Dit zijn stuk voor stuk functies die een thermostaat kan hebben.

3: Vergelijk de opties

Nu je weet welke thermostaten er zijn en welke functies ze hebben is het tijd om ze te gaan vergelijken. Doe dit op basis van jouw wensen, de situatie in je woning en het budget dat je in gedachten hebt. Het is altijd mogelijk om een goede thermostaat te vinden waarmee jij jouw infrarood panelen kunt aansturen.