Het Philips Hue systeem heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een populaire manier om woningen helemaal naar eigen inzicht te verlichten. In technisch opzicht wordt het door veel enthousiastelingen aangeschaft vanwege de draadloze bediening door middel van een app op de smartphone. Maar nu er steeds meer exclusief ontworpen armaturen op de markt komen beginnen ook steeds meer liefhebbers van design verlichting Philips Hue te omarmen. De lampen en armaturen worden door steeds meer winkels verkocht, met als gevolg dat er ook vaker een Hue lampen aanbieding te vinden is.

Spots

Inbouw en opbouwspots zijn populair als verlichtingsbron. Ze zijn bruikbaar om ruimtes indirect te verlichten, waardoor een bijzondere en intieme sfeer ontstaat. Spots zijn echter ook uitstekend geschikt om er voorwerpen mee uit te lichten, zodat die voorwerpen een meer prominente plaats in de ruimte innemen. Door de combinatie van Philips Hue Spots en de technische mogelijkheden om het licht wat betreft kleur en intensiteit volledig op wens in te stellen, kan de sfeer en uitstraling van een ruimte optimaal worden afgestemd op de wensen van de bewoner. De spots zijn leverbaar in tal van stijlen.

Modern of klassiek

De vormgeving van spots is belangrijk als wordt gestreefd naar een bepaalde sfeer. Zowel de inbouwspots als de opbouwspots zijn verkrijgbaar in een moderne en klassieke vormgeving. Sommige modellen zijn geschikt om er voorwerpen mee uit te lichten. Andere hebben een vaste constructie, waarbij het licht naar beneden schijnt. Je kunt ook kiezen uit spots met maar één lichtpunt en spots met meerdere lichtpunten. Als je het platform Philips Hue aanbiedingen goed in de gaten houdt, kom je vast af en toe wel een aanbieding tegen van een spot die in jouw woning past. Aarzel dan niet. Gemiddeld kun je met een Philips Hue aanbieding 30 procent besparen op de originele aankoopprijs.