Er zijn een paar winkels en merken die elk jaar weer terugkeren voor de welbekende Black Friday week. Een Black Friday week zijn de dagen rondom Black Friday waarin veel spullen met korting worden verkocht. De beste acties en deals vind je rond deze tijd. Dyson is een van de merken die veel terugkeert tijdens Black Friday. Zij doen graag mee aan deze kortingsweek en geven dan veel korting op hun producten. Dan kun je veel van hun producten met korting kopen in hun eigen webshop of bij winkels die hun producten verkopen. Zoek je dus nog een Dyson product voor jezelf of iemand anders voor de feestdagen? Wacht dan tot Black Friday.

Black Friday sale bij Dyson

De Black Friday Sale van Dyson is altijd erg goed. Je vindt in het assortiment van dit merk namelijk niet alleen de beste stofzuigers, steelstofzuigers en robotstofzuigers, maar ook haarstylingproducten, luchtverfrissers, bevochtigers en nog veel meer om je leven thuis mee te verbeteren. Deze producten zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en kun je tijdens Black Friday voor een stuk lagere prijs inslaan. De Black Friday sale bij Dyson is hierdoor erg populair en veel mensen wachten hier op.

Black Friday in Europa: datum en acties

Black Friday komt origineel uit Amerika, waar het de vrijdag na Thanksgiving is. Deze feestdag wordt namelijk altijd op de vierde donderdag in november gevierd. In 2022 zal Black Friday daarom ook plaatsvinden op vrijdag 25 november. Op en rondom deze dag zul je veel goede deals vinden, zowel in fysieke winkels als op het internet. Ook Dyson doet elk jaar mee en populaire producten zoals de steelstofzuiger en robotstofzuiger worden dan met korting verkocht. Als je dus nog op zoek bent naar een goede stofzuiger, houd dan de acties van Dyson in de gaten via onze website.